Nederlands Bierproeffestival

Wanneer:
24 mei 2018 ,25 mei 2018 ,26 mei 2018

Locatie:
Adres: Rond de Grote Kerk 12
Postcode: 2513 AM
Plaats: Den Haag

Omschrijving:
Van donderdag 24 mei t/m zaterdag 26 mei 2018 vindt het Nederlands Bierproeffestival voor de 7e keer plaats! Bierliefhebbers genieten tijdens het festival van veel verschillende biersoorten in een ontspannen sfeer in de unieke setting van de Grote Kerk. Brouwerijen uit alle delen van het land zijn aanwezig, van grote bierbrouwers tot kleine speciaal bierbrouwers. Het festival is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier.

Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Tijdens het festival is er de mogelijkheid om met brouwmeesters in gesprek te gaan over hun bieren en het brouwproces. Er worden diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners, waarin men o.a. meer kan leren over de diverse bierstijlen. Uiteraard kunnen bezoekers bij de verschillende foodstand ook genieten van mooie bier en foodcombinaties. Tickets voor het Nederlands Bierproeffestival zijn te verkrijgen via de website: www.weekvanhetnederlandsebier.nl. Kosten zijn €12,50 voor de donderdag en zaterdag, en €15,00 voor de vrijdagsessie. Iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom!

Meer informatie:
Voor meer informatie neem contact op met:

www.weekvanhetnederlandsebier.nl

Naar overzicht

Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 24 mei tot en met 3 juni 2018.
Bekijk activiteiten