Aanmelden activiteit

Wil je met jouw organisatie (horeca, slijter, brouwerij etc.) een bieractiviteit aanmelden voor tijdens de Week van het Nederlandse Bier 2018 (24 mei t/m 3 juni)? Dat kan! Vul onderstaand aanmeldformulier in en profiteer van de extra (promotie)voordelen:
  • Jouw activiteit en bedrijfsnaam wordt vermeld op de activiteitenlandkaart op de website (homepage) van de Week van het Nederlandse Bier
  • Jouw activiteit wordt vermeld in het krantje van de Week van het Nederlandse Bier (mits aanmelding is gedaan voor 9 april)
  • Geïnteresseerden lezen makkelijk informatie op de website hoe zich kunnen aanmelden voor jouw activiteit
  • De organisatie brengt regionale activiteiten onder de aandacht bij regionale media
  • Regionale activiteiten worden per regio gepromoot via Facebook en Instragram
  • Download pr-materiaal, zoals FB-posts, basis persbericht, logo's, beeldmateriaal via de online toolkit
  • De Week van het Nederlandse Bier heeft een groot bereik via landelijke media en social media kanalen

Let op! Deelnemen met je brouwerij aan de Nederlandse Brouwerijdagen (in het weekend van 1 juni t/m 3 juni)? Meld je hier aan

Let op! Wil je met jouw horecazaak deelnemen aan de Landelijke pubquiz op 29 mei? Lees dan de informatie over het kopen van de quiz en het aanmelden hier. 


Om dus in aanmerking te komen voor gebruik van het woord- en beeldmerk ‘de Week van het Nederlandse Bier’ en vermelding op onze website, moet je de activiteit aanmelden via dit aanmeldingsformulier. Het bestuur van de Week van het Nederlandse Bier besluit binnen tien werkdagen of jouw activiteit voldoet aan het deelnamereglement

Alleen volledig ingevulde deelnameformulieren worden in behandeling genomen. Gebruik van het woord- en beeldmerk ‘de Week van het Nederlandse Bier’ is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming.

Gegevens deelnemer
Evenement


Korte uitleg *
Op welke wijze past het evenement in de doelstelling van de Week van het Nederlandse Bier? *:(voeg s.v.p. een sluitende begroting bij)
Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 24 mei tot en met 3 juni 2018.
Bekijk activiteiten