Aanmelden Nederlandse Brouwerijdagen

Aanmelden Nederlandse Brouwerijdagen
CRAFT is de vereniging van Nederlandse onafhankelijke brouwers en is de grondlegger van de Nederlandse Brouwerijdagen. Een van de speerpunten van CRAFT is het promoten van Nederlandse CRAFT-brouwers in het algemeen en haar leden in het bijzonder. Vanuit deze gedachte is CRAFT nauw betrokken bij de organisatie van de Week van het Nederlandse bier en de Nederlandse Brouwerijdagen die de week traditiegetrouw afsluiten.
 
De Nederlandse Brouwerijdagen vinden dit jaar plaats op 1, 2 én 3 juni (vrijdag t/m zondag) en zijn een unieke kans om je brouwerij onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Je lift mee met op landelijke en regionale media aandacht en diverse promotie- en publicatie-activiteiten die gepland staan. En op deze website gaan we vermelden welke brouwerijen er allemaal meedoen zodat de consument ze eenvoudig kan vinden. Kortom, voldoende reden om je initiatief aan te melden. Dit kan eenvoudig door onderstaande formulier in te vullen. De aanmeldingen worden periodiek gecontroleerd door de beheerder waarna ze op de website geplaatst worden.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om deze aan ons kenbaar te maken via info@mosevents.nl of 033 – 247 34 07. We willen graag dat zoveel mogelijk brouwerijen meedoen en helpen je graag waar dat mogelijk is. Samen maken we er een mooi feest van!
Gegevens Brouwerij
Opendag
Contactpersoon

Week van het Nederlandse Bier

Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 24 mei tot en met 3 juni 2018.
Bekijk activiteiten