Activiteiten in de Week

Een bieractiviteit aanmelden? klik dan hier

Vele activiteiten, landelijk en regionaal

Bier is de populairste alcoholhoudende drank in Nederland. Het lijkt zo gewoon, dat we bijna vergeten hoe bijzonder het is. Wist je dat er in Nederland meer dan 400 verschillende brouwerijen bestaan die samen vele honderden verschillende bieren brouwen? Hoog tijd dus om het Nederlandse bier in het zonnetje te plaatsen. We doen dit elk jaar met de ‘Week van het Nederlands Bier’. Tijdens deze week kun je in heel Nederland kennismaken met de verrassende veelheid aan smaken in Nederlands bier, brouwers ontmoeten en ontdekken hoe hij of zij het bier brouwt uit natuurlijke grondstoffen mout, hop, water en gist. De Week van het Nederlandse Bier 2017 vindt plaats van 11 t/m 21 mei 2017.

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier kun je kennis maken met de veelzijdige wereld van het Nederlandse bier:
  • Kom bier proeven bij slijterijen en cafés.
  • Ontdek het geheim van de brouwer tijdens het open huis bij brouwerijen door heel het land op 19, 20 en 21 mei 2017.
  • Laat je verrassen door de prachtige combinatie van bier en gastronomie tijdens speciale bierdiners in geselecteerde restaurants.
  • Ontmoet vrienden bij verschillende bierfestivals in het hele land of tijdens het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag op 11, 12 of 13 mei.

Activiteit aanmelden
Wil je als brouwer deelnemen aan de Nederlandse Brouwerijdagen 2017 of tijdens de Week van het Nederlandse Bier een proefavond in je brouwerij organiseren?
Of ben je horecaondernemer en ben je van plan om tijdens de Week van het Nederlandse Bier 2017 gastronomieactiviteiten te organiseren? 

Dan kun je hier je activiteit aanmelden op deze site. Op de pagina 'voorwaarden' vind je alle informatie die nodig is om deel te nemen aan de Week van het Nederlandse Bier.

Tickets

Koop hier je online ticket voor het Nederlands Bierproeffestival 2017
Tickets bestellen